co_ja_ciachamSłodkie ciasto drożdżowe w kształcie sprężynki – to nowość na polskim rynku.W Transylwanii to ciasto było znane od dawna. Zamieszkujący tam Węgrzy wypiekali je nad rozżarzonymi węglami i podawali na specjalne okazje, jak wesela, festyny i inne święta.

Obecnie to pyszne ciasto znane jest w Europie południowej i wschodniej, w Australii, Afryce, Kanadzie i Stanach Zjednoczonych.

Nasze Ciacha rolujemy z ciasta drożdżowego w długi pasek, następnie nawijamy na wałek i wypiekamy w piecu. Na gorące Ciacha nakładamy posypkę w dowolnym smaku np.: z cynamonem, wanilią, kokosem. Dzięki specjalnemu procesowi wypieku wierzch ciastka jest chrupiący a środek miękki i puszysty.

Nasze ciastka są wypiekane ze składników najwyższej jakości. Precyzyjny proces produkcyjny gwarantuje najlepszą jakość i niespotykany smak. Powtarzalność i precyzja w wypieku sprawiają, że każde nasze Ciacho jest zdrowe i bardzo smaczne.

W naszej ofercie znajdują się następujące smaki:
– bez posypki,
– cynamon,
– wanilia,
– kokos,
– kolorowa posypka,
– cukier puder,
– czekolada,
– nutella,
– ser, szynka, oliwki.